Fortsätt till huvudinnehåll

Trettondagsafton och ryggsäckar

Jag och min son har vart och fyndat nya ryggsäckar på stan idag. Två till priset av en och vi bägge känner oss nöjda med. Ryggsäckar är ju otroligt praktiskt att ha och min reflektion av ordet ryggsäck är ju att vi alla har ju en personlig där vi väljer att spara vissa saker som vi alltid bär med oss. Både bra och dåliga saker/händelser. Händelser som behöver följa med oss tills vi är redo att bearbeta dem.





Dagens budskap handlar om egot. En händelser som gör att du får störd nattsömn för att någon är väldigt missunnsam mot dig. En person med negativitet i och om sig har gjort så du har bokstavligen ramlat från din tron. Du vacklar och vet inte åt vilket håll du ska gå härnäst. Du har jobbiga känslor och blir "straffad"  för att en person har så mycket framför sig men som väljer att sitta instängd med sina egna jobbiga tankar/händelser som påverkar dig.

Det bästa du kan  göra är att släppa det och bara fokusera på dig själv. Var ego med andra ord. Se dig själv i spegeln och ta dig tid till att komma underfund med vilken väg du vill gå för att du själv ska må bra. Vi alla är ju helt enkelt bäst och får vår självkänsla en törn så måste vi plåstra om såret så vi hittar tillbaka till vårt fantastiska jag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kompromiss och kärlek

Dagens kort talar om kärlek i stora mått. Vi har det stora kärleksparet längst ner som höjer sina bägare i en gemensam skål och firar sin kärlek eller gemenskap. Man både ger och tar och bägge parter är mycket nöjda och det är bra känslor. Det blir överflöd av kärlek, tolerans och trohet. Men för att det ska bli så måste man kompromissa. Först måste du vara på det klara med varför du vill kompromissa och att du verkligen vill det innerst inne. Kompromissar man är det ett sätt att inte ta ställning för något och det kan skapa förvirring. Man ska aldrig trycka undan känslor och kortet uppmanar att man är kristallklar över situationen om man är förvirrad. Din första insikt kanske blir... att du är förvirrad. Lyssna till din intuition om du vill kompromissa.

Känslorace

Dagens energier handlar om känslor och minnas saker från förr. Läser du detta så är budskapet till dig men kom ihåg att energierna kan te sig lite olika för oss alla beroende på vilken situation vi befinner oss i. Vi har mycket känslor i omlopp och det är nästan så att de rusar fram i all hast. Det är mycket känslor kring våra barn och du vill naturligtvis det bästa för dem. Du vill se dem glada och nöjda. Du läser eller får till oss ett viktigt budskap som gnager i oss som kommer till oss på ett mystiskt sätt. Du bör ta till dig budskapet och se symboliken i det och förstå att något pågår i bakgrunden som du behöver ta till dig och förstå. I natt var det fullmåne och det är ju passande att önska något för energierna är extra starka nu. Vi kan alla påverka genom våra tankar och attraktionslagen. Sätt dig tyst för dig själv och fokusera på det du önskar dra till dig. Tänd ett ljus och skriv en lapp med dina önskningar och bränn upp lappen och sedan blås ut ljuset med en stark in